Inhalosedare

Pentru ca experiența ta la stomatolog să fie cat mai plăcută, introducem inhalosedarea cu protoxid de azot. O metodă revoluționară? Nu. Introdusă acum 160 de ani, s-a demonstrat a fi o bună metodă de diminuare a fricii și a durerii,totodată cu o siguranță remarcabilă. Iar siguranța cu care au fost facute aceste sedări nu se datora aparaturii sofisticate de atunci, ci proprietăților optime ale gazului.Sunt citate milioane de proceduri de inhalosedare cu protoxid de azot fără efecte secundare; anual in SUA se efectuează mai mult de 24 milioane de astfel de proceduri.

Cum se administrează?

 Cu ajutorul unui aparat special de anestezie, printr-o mască nazală. Se aplică masca pe nas, iar tu inhalezi amestecul de gaze: protoxid de azot si oxigen.

Cum funcționează?

Protoxidul de azot scade aproape toate formele de percepere a senzațiilor, în special durerea, atingerea și auzul. Totodată capacitatea de concentrare este puțin afectată, la fel și memoria. Medicul crește treptat concentrația de protoxid de azot, și vei simți în scurt timp niște furnicături în mâini și picioare, urmate de o senzație plăcută de căldură, o stare de bine. Te vei simții confortabil și relaxat, cu o diminuare a anxietății, dar totodată esti conștient de împrejurimi, comunici cu medicul.

Încheierea ședinței de seadare se face foarte ușor și repede: se oprește administrarea protoxidului de azot, inspiri doar oxigen 100% iar după câteva minute efectele sedării dispar și poți să-ți continui activitățiille zilnice. Nu ai nevoie de asistență, poți să conduci mașini.

Care sunt avantajele?

Experiență placută la stomatolog. Permite pacienților cu diferite fobii să beneficieze de tratamente dentare, care deobicei evită vizitele la medicul dentist și ajung în ultim moment, după multe chinuri și automedicație zadarnică și daunătoare, cu situații nefavorabile lor.

Inhalosedarea are adresabilitate foarte mare, de la copii la vârstnici, de la pacienți fără probleme medicale la pacienți cu boli asociate, contraindicațiile fiind puține.   

Protoxidul de azot acționează foarte rapid: vei simți efectele în câteva minute

Gradul de sedare se ajustează facil, medicul poate modifica în orice moment profunzimea sedării pentru a obține efectele dorite.

Se elimină complet în câteva minute de la oprirea administrării.

Siguranță foarte mare. Nu sunt alergii la amestecul protoxid de azot-oxigen; aceste gaze se găsesc ca atare în atmosfera terestră. Nu are efecte secundare asupra niciunui organ din corp: protoxidul de azot se elimină din corp, nemodificat, în proporție 99% pe cale pulmonară.

Les seniors confrontés à une baisse de la libido pourraient achat viagra pharmacie paris tirer un réel bénéfice d’un traitement à la testostérone lorsque celle-ci est insuffisante.